Оригинални парти теми за деца

Искате да направите незабравимо парти за своето дете по повод рождения му ден. Искате всички гости и рожденика да помнят дълго този ден. Затова заложете на интересно тематично парти с много декорации, подаръчета за гостите и приятни детски игри. Естествено не е лесно да се организира едно подобно парти и освен време и ресурси трябва да се въоръжите и с много идеи и фантазия.

Ние сме събрали за вас няколко от най-интересните детски парти теми и се надяваме да сме полезни именно от към идеи. Спокойно може да „откраднете“ някои от предложенията или да се развихрите и да сътворите свои декорации. Чувствайте се добре дошли да ги споделите с нас! 🙂

Всички снимки може да разгледате на цял екран в галерията в края на публикацията.

Дъга

Най-цветната парти тема несъмнено! Подходяща за момченца и момиченца, тя ще накара всеки да се усмихне. Може да заложите на нея и няма да сгрешите. Ето и част от идеите за декорация – цветни помпони, дъга, оформена от балони, цветни лакомства, тематична торта с украса дъга, мъфини с украса дъга, шарени торта и мъфини в цветовете на дъгата, торта с блатове в различен цвят. За храната ви трябват само хранителни бои в най-различни цветове, а за декорацията на интериора заложете на въображението си и много цветове. Повече снимки може да разгледате в галерията в края на публикацията.

Парти за принцеси

Розово, лилаво, златисто. Нежни цветове, корони (линк), помпони (линк),  тематични сладки и торти много предложения ще откриете в галерията със снимки в края на публикацията.


Рок звезда

Една тема за непокорни момчета с буен нрав. 🙂

rock star birthday party  pop star birthday party ideas kids birthday teen party tween party hostess mostess tomkat studio partydress party planners  DC MD VA http://www.frostedevents.com

rock star birthday party  pop star birthday party ideas kids birthday teen party tween party hostess mostess tomkat studio partydress party planners  DC MD VA http://www.frostedevents.com

Моряшко парти

Тази тема е много свежа и приятна, както за момчета, така и за момичета. Заложете на морските мотиви и ще впечатлите всички, най-вече рожденика!

Цветя

Нежна, цветна тема за малки и сладки момиченца. Направете градинско парти и акцентирайте на цветята. Ако във въздуха се носи и аромат на свежи истински цветя, ще оберете овациите.

Камиони и трактори

Още една типично момчешка тема. Знаете, че камионите, колите и всякакви превозни средства са сред любимите им играчки, защо тогава да няма тематично парти с камиони?!

Точки

Точките са много стилни, ако са подбрани в пастелни цветове или в черно-бяло-червената палитра, а ако са цветни ще създадат неповторимо слънчево настроение в гостите ви.

Карнавал

Кой не обича карнавалите и цирковете? Направете си неповторимо, шарено и много карнавално парти и ще го помните завинаги.

Мексико, здравей!

Пренесете се за няколко часа в пъстро Мексико, заложете на цветна украса, мексикански мотиви, кактуси и шапки с голяма периферия.

Динозаври

Ах, тези момчета! Страстта им по динозаврите е факт, затова ако си имате рожденик – фен на тези същества, го зарадвайте с динозавърско парти и няма да сгрешите!

Златната рибка

Тази рибка може и да не ви изпълни три желания, но ще накара всички са се усмихват при вида на „рибните“ деликатеси и сандвичите в „пясък“.

Сафари

Диви животни, зелено-кафяви нюанси, леопардови щампи – направете си сафари у дома.

Русалки

Потопете се в океана с това морско парти за момичета. Декорациите с миди, морски звезди и сини аксесоари са добре дошли.

Не забравяйте да видите и нашите предложения за парти теми с опция за принтиране на хартиените аксесоари и за ръчно направени парти декорации, както и публикациите, посветени на парти храната – Солени предястия и Сладки изкушения.

А сега разгледайте спокойно всички снимки на цял екран като щракнете на първата.


текст: Всичко за детето

снимки: www.karaspartyideas.com, www.catchmyparty.comwww.frostedeventsblog.comblog.amyatlas.comdesigndazzle.blogspot.com

About LadyDiDi

Mommy to a little princess since 30th April 2011 * Restless soul with colourful thoughts * Bulgarian living in the UK *

Един коментар

  1. Pingback: Направи си сам… парти аксесоари! « Всичко за детето

Вашият коментар