Първият рожден ден

Наближава първият рожден ден на вашия малък наследник.  Всяка една от вас  иска този ден да е възможно най-интересен и вълнуващ, въпреки че детето едва ли ще си спомня за него. Всъщност, това е без значение, тъй като смисълът на целия ден е да споделите  радостта си с останалите, че детенцето ви е пораснало с една година и тепърва му предстои един изпълнен с интересни събития живот.

Ето и няколко полезни съвета, ако сте решили да организирате парти по случая!

Планирайте партито така, че да не отнеме повече от час, час и половина
Децата задържат вниманието си към едно определено нещо за кратко време и се уморяват бързо, особено ако има много хора около тях. Най-подходящото време за това парти е късната сутрин или ранния следобед, точно след като детето е станало от сън и е най-енергично.

Направете списъка с гостите внимателно
Поканете хората, които наистина смятате, че трябва да присъстват. Не е нужно да натоварвате детето с присъствието на много хора, а и ще ви излезе по-евтино.

Помолете за помощ
Няма нищо лошо в това да помолите някой за помощ – наемете бавачка или помолете някоя близка роднина да ви помогне при балансирането между детето и задълженията ви на домакиня.

Балоните са задължителни!
Изберете внимателно какви балони ще поръчате. Най-подходящите са балоните от фолио. Латексовите балони могат да изложат децата под осемгодишна възраст на риск от задавяне, ако някой от балоните се спука.

Направете кът за игри
Подредете малък кът с подходящи за възрастта на гостите ви играчки. Обезопасете мястото, за да бъдете по-спокойни. Денят ще бъде напрегнат и без това. Можете да поставите около къта столове или някакви мебели за сядане, за да могат родителите на гостите ви да наблюдават децата си.

Менюто
Помислете добре с какво да почерпите малките си гости. Осведомете се дали някое от децата няма някаква алергия и в случай на такава избегнете проблемните храни. Най-добре ще е да съставите простичко меню от нарязани плодове и крекери.

Не се престаравайте
Детето е все още малко за шумен рожден ден с DJ, клоуни и подобни неща. Изберете най-подходящия вариант, който би накарал детенцето ви да се чувства най-добре. Може би един малък рожден ден в тесен семеен кръг също би бил подходящ.

източник: http://www.vesti.bg

 

Всичко за Първия Рожден Ден ще намерите тук.

Advertisements

About vesenceto

www.vmareva.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: