Диeтка за след раждане

Тази диета е подходяща и за кърмачки, тъй като не се лишавате от нищо! Дори може да си позволите малки волности от време на време и да хапвате сладичко. А сега четете и се радвайте!
Закуска:Чаша обезмаслено прясно мляко /с кафе или без/ или 250 гр. кисело обезмаслено мляко + 30 гр. хляб или сириалс. Ако е хляб, да е намазан със сирене или едно тънко парче шунка или кашкавал.

Втора закуска: 40 гр. хляб със шунка или сирене. Може да се смени за чаша мляко или 250 гр. кисело мляко. Може да се замести хляба със същото количество въглехидрат – сириалс или вафлички със сириалс, мюсли, авена…

Обяд: Месо /100 грама/ или Риба /100 грама/ или Морски храни /100 грама/ или две яйца + Зеленчуци или салата без ограничения в количеството + Въглехидрат /ориз, паста, бобови, картофи, но вече сварени/ един домашен черпак + 20 гр. хляб + средно голям плод или резен пъпеш, диня или 150 гр. ягоди и други подобни.

Следобедна закуска: Половин чаша мляко или 125 гр. кисело. Може сандвича от втората закуска да мине следобяд или да се раздели на две. Може да се замести с мюсли, авена и подобни.

Вечеря: Като обяда

Преди лягане: Чаша мляко с две, три бисквити.

3 лъжици зехтин на ден.

Важно е количествата въглехидрати и белтъчини на всяко ядене да се спазват. Може да се яде панирано, но след като има брашно намаляваме въглехидрата. Да не се прекалява със солта. Ако тази диетка се съчетае с разходки и кърмене, резултатите са невероятни – от 0,5 до 1,5 кг. на седмица. И най-важното е, че можете да ядете всичко, може зеленчуците да се запекат на фурна със сос бешамел и кашкавал, може да се запържат, могат да се ядат супи, готвено, хлебни. Може вечерно време бисквитките да са понякога и с шоколад и да си позволявате по някое капризче, сладоледче, тортичка и други в седмицата. И най-важното, за да успеем няма нужда нито да гладуваме, нито да се лишаваме от нищо.

Успех и да се похвалите след това!

About LadyDiDi

Mommy to a little princess since 30th April 2011 * Restless soul with colourful thoughts * Bulgarian living in the UK *

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: