6 съвета за по – бързо забременяване

Съвет # 1. За да забременеете по-бързо правeтe секс три пъти седмично.

Редовният секс е най-добрият начин да се забременее веднага. Жените разполагат само с няколко дни месечно за забременяване, така че, за да ги използвате пълноценно, трябва да знаете кога е вашата овулация. Мит е, че всички жени са в овулация на 14-я ден от цикъла. Единственият начин да разберете кога сте в овулация е да използвате тест за овулация или да следите температурата си при събуждане всеки ден.

Съвет # 2. За да забременеете по-бързо правете секс преди овулацията (не по-късно).

Жената има  малък прозорец от време всеки месец, за да забременее. За щастие, високите нива  на естроген, подпомагащи овулацията, съдействат за усилване на сексуалното желание, така че жените по-често изпитват сексуална възбуда преди и по време на овулация. Използвайте тези моменти преди настъпването и, за да правите опити.

Съвет # 3. Не разчитайте на календарния метод.

Много от двойките са чували, че е най- удачно да правят секс около четиринадесетия ден от цикъла. Това се основава на календарния метод като се приема, че имате редовен 28-дневен цикъл и овулация в средата на цикъла. Въпреки, че това е по-добрър вариант от  произволния избор, календарния метод  не е точен начин да се предскаже кога точно ще настъпи овулацията.

Съвет # 4. Преди да започнете опитите за бебе, посетете своя лекар.

Уверете се, че сте в добро здраве! Нелекуваните инфекции, болести, предавани по полов път, или лошо здравословно състояние могат да  повлияят негативно на шансовете ви за забременяване.

Съвет # 5. Когато се опитвате да забременеете, не пушете, не  употребявайте  алкохол или наркотици.

Това може да изглежда като нещо напълно нормално, но много жени се опитват да забременеят, докато пушат, пият или употребяват  наркотици. Всички тези вредни фактори могат  да повлияят на способността ви за зачеване. Те също така ще окажат влияние и на нероденото дете.

Съвет # 6. Съобразявайте позите

Отличен вариант, когато се опитвате да забременеете е  мисионерската поза. Избягвайте пози, при които  жената е отгоре. Също така опитайте да поставите възглавница под ханша си, за да подобрите наклона на таза, като по този начин ще се избегне изтичане на семенната течност. Не ставайте веднага след секс. Опитайте се да се отпуснете и да позволите на сперматозоидите да останат във влагалището, възможно най-дълго.

Advertisements

About vesenceto

www.vmareva.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: