Жената през третия триместър от бременността

 

Добре дошли в последния триместър от бременността.

Вашето тяло

През седмия месец от бременността започвате да качвате повече килограми.  Изморявате се по-лесно и с е нуждаете от повече почивка. Ако работите се опитайте да си организирате по-гъвкав график. През осмия месец се наблюдава увеличаване  честотата на уриниране, болки в гърба, тревожност, киселини и недостиг на въздух. През деветият месец стомахът ви може да се промени формата си, тъй като бебето започва да се позиционира за раждане.

Вашата диета
Това, което ядете е все още важно. Ако имате проблеми със съня, опитайте да пиете нещо топло и да лежите на една страна с възглавници,за да придържат корема ви.

Вашите чувства
Промени в настроението и повишена раздразнителност са често срещани по време на последните три месеца на бременността.  Посещавайте училище за родители, заедно  с партньора си. Тези класове предоставят полезна информация за раждането и какво да очакваме по време на голямото събитие.

Пригответе  си всичко необходимо за болницата. Дръжте важни телефонни номера и документи наблизо. Уверете се, че имате всичко, което ще ви трябва, когато се приберете от болницата с най- новия член на вашето семейство.

About vesenceto

www.vmareva.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: